Főoldal 8 alapelv Társállatok egészsége Légzőizomtorna Társállataink egészségvédő hatása Az ember egészsége Kapcsolat Érdekességek

egeszsegestars.hu © 2016-2021 dr. Saufert Gyula

Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt., Sau.Fair Bt., 2085, Pilisvörösvár, Kisfaludy u. 48. +36 30 9241520
www.vorosvariallatorvos.hu

Kapcsolat | 8 alapelv | Társállatok egészsége | Társállatok egészségvédő hatása | Ember egészsége  | Érdekességek  |  Légzőizomtorna  

geszsegestars.hu

Megvalosit.hu - Weboldal megvalósítás

Megvalósítás:

geszsegestars.hu

Milyen érzés állatokkal kirándulni, mozognii?

Légzőizom-erősítők

Milyen problémákat okozhat,  ha a légzőizmaink nem elég erősek?

Minden sporthoz megfelelő állapotú szervezetre van szükség. Töltsünk sok időt kedvenceinkkel, és testmozgással, és nem lesz szükség más segítségre. De ha kifullad, míg lovagol, gondoljon a légzőizom-erősítőre.


Légzőizomtorna

Rendszeres mozgás

Kedvenceinknek is az egyik legfontosabb egészségmegőrző tevékenység a rendszeres mozgás. Kutyánk sem sétáltatja meg magát, és nekünk is az a legjobb, hogy együtt legyünk.

A sétával töltött idő megtérül számunkra, távol tartja a plusz kilókat, segít a stressz legyőzésében, jó közérzetet biztosít és hozzájárul egészségünk megőrzéséhez.

Samozdrav
10 ok, amiért szüksége van rá

A Samozdrav légzőizom-erősítővel kapcsolatos legfontosabb kérdés természetesen az, hogy milyen előnyöket nyújt a használó számára. A cikkben összegyűjtöttük az előnyöket, egészen pontosan tíz okot arra vonatkozóan, hogy miért érdemes beszerezni az eszközt.

Légzés javítása

A gyakorlatok több szakaszból állnak, így a terhelés fokozatosan növelhető, az intenzitás szabályozható. A gyakorlat elsajátításától függően, amikor légzőizom-erősítővel lélegzik, a légzőizmok ellenállása 20 és 100 mm között szabályozható.

Ágyban fekvő betegek is használhatják

A Samozdrav légzőizom-erősítő kialakítása lehetővé teszi, hogy az ágyban fekvő betegek is kényelmesen használhassák. Úgy végezhetnek gyakorlatokat, hogy nem terhelik feleslegesen a legyengült szervezetüket.

Mozgás szabadban, napfényben A víz mindenkinek szükséges Levegő gyógyító hatása emberre állatra Mozduljunk ki társállatainkkal

A légzőizmaink szükségesek ahhoz, hogy jó mély belégzés és kilégzést tudjunk végezni és erőteljesen tudjunk köhögni is. A mélylégzés a szerveink megfelelő vér- és oxigénellátásához szükséges, a köhögés pedig segíti megtisztítani a tüdőnket, és gyulladás esetén megvéd minket a súlyosabb állapotoktól.

A tüdőgyulladással szembeni védekezésben kulcskérdés, hogy a légzésben résztvevő izmaink mennyire tudnak alkalmazkodni a terheléshez.


Van megoldás, mégpedig a légzőizmok edzése:

a Samozdrav légzőizom-erősítő készüléket, az általa végzett edzés számos előnnyel járhat – segítségével tréningezhetjük a légzésben résztvevő izmainkat, továbbá javíthatjuk a légzőszervek teljesítményét, a javulás pedig az egész szervezetünkre hat.

Hogyan segít a Samozdrav légzőizom-erősítő?


A megfelelő légzéstechnika elsajátítása és alkalmazása nagyon fontos a kezeléseknél, sőt a megelőzéseknél is, amihez hatékony segítséget nyújt a Samozdrav.


A készülékkel napi rendszerességgel végzett légzőizomtorna segít a helyes és hatékony légzés elsajátításában, valamint a légzéshez használt izmok megerősítésében.


A hiperkapnikus gázkeverék belélegzésével a test CO2 tartalma helyreáll. A szén-dioxid a légzőszerveken át érkezik a véráramba, és növeli az aktivitát, ezáltal javítva a vérkeringést.

Samozdrav


Légzőizom-erősítő

Tovább Légzőizom-erősítő készülékek

Samozdravka


Légzőizom-erősítő gyerekeknek

Tovább Tovább Tovább Tovább A légzés öröme